CUSTOM MADE KLEDING

Custommade is vaak het allermooiste wat er is: een origineel kledingstuk helemaal aangepast op persoonlijke wensen. Het nadeel hiervan is vaak de grote aantallen die ermee gemoeid zijn. Maar weet u dat er ook tal van mogelijkheden zijn met aanpassingen, wij noemen het upgraden, van kleding met lage aantallen (vanaf een 25 kledingstukken) ? En de kosten hiervan vallen echt reuze mee. Maar het allergrootste voordeel, het kan vanaf 1 stuk worden bijbesteld.

Echte custommade kleding kunnen wij uiteraard ook leveren. Vaak gaan we hier van scratch af aan beginnen met het ontwerpen van een uniek design. We kiezen eigenlijk altijd voor bestaande producten die we helemaal aan gaan passen naar uw wensen. We kiezen voor een bestaand product omdat er zo al een bestaande maatboog is. Na goedkeuring van het gemaakte design gaan we samples laten produceren. Na goedkeuring hiervan gaat de uiteindelijke productie starten. Een origineel custommade project heeft als nadeel dat het langer duurt voordat het geproduceerd is en dat nabestellingen altijd van een groter aantal zijn. Maar het voordeel is dat je echt een uniek product hebt welke speciaal gemaakt is voor uw bedrijf!

BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN

Omdat ons motto is dat je moet doen waar je goed in bent, kiezen wij voor het bedrukken van kleding voor specialisten: drukkers met jarenlange ervaring in het drukkersvak. Dat zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het drukwerk kunnen bewaken. Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding met transfer-druk. Al deze soorten textiel zorgen vaak voor verschillende eisen van een bedrukking en dus voor verschillende soorten transfers. Doordat wij met specialisten samenwerken kunnen wij garanderen dat deze bedrukkingen lang mooi blijven.

BEDRIJFSKLEDING BORDUREN

Borduren van bedrijfskleding geeft vaak helemaal een luxe uitstraling. Maar ook hier valt of staat alles weer met de kwaliteit van het borduren. Belangrijk is bijvoorbeeld hoeveel steken er gemaakt worden binnen een logo, maar ook welk soort steken wordt gebruikt. Borduren kan niet zoals bijvoorbeeld een bedrukking, op elk soort textiel gezet worden. Omdat borduren echt een ambacht is kiezen wij hier wederom voor een samenwerking met specialisten, zodat wij zeker weten dat de kwaliteit die wij willen garanderen, ook geleverd kan worden.

afspraak maken

Wij hebben graag persoonlijk contact met u, aandacht en advies op maat vinden wij belangrijk. Wij weten wie onze klanten zijn en kennen hun wensen.