HORECAKLEDING

Anno71 inspireert graag. Wij hebben een ruim aanbod van kleding voor de recepties, bediening, maar ook voor de maaltijd bezorgers. U kunt bij ons terecht voor uw totale kledingpakket. Of u nu de voorkeur heeft voor een collectie uit voorraad of een custom made collectie, onze horecakleding is naadloos af te stemmen op de huisstijl en identiteit van uw organisatie. Uiteraard zijn alle kledingstukken te voorzien van bedrijfslogo. Daag ons maar uit, wij zoeken graag, samen met u, naar de beste combinatie voor uw bedrijf.

BEDRIJFSKLEDING HORECA

De mogelijkheden voor horecakleding is enorm. Om tot een goede en juiste keuze te komen, maken we graag bij u op de zaak een afspraak. Samen met u bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Hierna komen wij met een voorstel en laten we voorbeelden zien en voelen. Samen moeten we tenslotte de ideale match zien te maken, zodat uw personeel trots en representatief rondloopt.

afspraak maken

Wij hebben graag persoonlijk contact met u, aandacht en advies op maat vinden wij belangrijk. Wij weten wie onze klanten zijn en kennen hun wensen.