MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Tot enkele jaren geleden was bedrijfskleding iets dat standaard werd weggegooid op het moment dat de kleding was afgedragen. Bedrijven namen de oude kleding zelden terug op het moment dat medewerkers de beschikking kregen over het nieuwe kledingpakket.

De oude kleding kwam zo toch vaak tussen het restafval. Tegenwoordig is dit al veel beter geregeld, en kan oude kleding worden ingeleverd. Het gerecyclede textiel wordt onder andere gebruikt voor het vervaardigen van nieuwe producten zoals isolatiemateriaal, tapijten of tassen. Natuurlijk dragen wij als Anno71 hier ons steentje aan bij. Mocht u bij ons nieuwe bedrijfskleding bestellen, dan zorgen wij graag dat uw oude kleding op een juiste manier wordt gerecycled.

FAIRTRADE

Omdat wij als Anno71 geloven dat steeds meer bedrijfskleding duurzaam moet zijn, hebben wij verschillende textiellijnen in ons programma zitten die bijvoorbeeld van gerecyclede materialen gemaakt zijn, of dit zelfs helemaal voorzien zijn van een Fairtrade label. Het hele productieproces ligt middels processen vast, en certificaten hiervan zijn altijd op te vragen. Zo weet u zeker dat u echt een fairtrade product aanschaft, en als bedrijf ook middels de bedrijfskleding, bijdraagt aan een betere wereld.

afspraak maken

Wij hebben graag persoonlijk contact met u, aandacht en advies op maat vinden wij belangrijk. Wij weten wie onze klanten zijn en kennen hun wensen.