BEDRIJFSKLEDING BEVEILIGING

Beveiligen en toezicht houden is een uitdagende functie. Bij de uitstraling van uw medewerkers speelt gezag en de herkenbaarheid van uw huisstijl een belangrijke rol. De juiste uniformkleding ondersteunt uw gezag en helpt uw medewerkers bij de uitvoering van een functie met hoge verantwoordelijkheid. Meestal wordt er gekozen voor een representatief pak bestaande uit een pantalon, gilet, overhemd, stropdas en colbert.

Voor evenementen wordt er vaak gekozen voor een poloshirt of jas welke herkenbaar zijn voor zowel de gasten als de collega beveiligers. Bij calamiteiten moet eenieder direct herkenbaar zijn.

VOORRAAD HOUDEN

Beveiligingsbedrijven werken vaak met wisselende medewerkers. Omdat deze mensen vaak snel aangekleed moeten worden in de juiste kleding, biedt Anno71 de mogelijkheid voor een stukje voorraadbeheer. Doordat kleding reeds wordt voorzien van het bekende V teken en of de firmanaam, kunnen we snel schakelen omdat de kleding reeds op voorraad ligt. Zo staan uw mensen er altijd representatief en herkenbaar op in uw eigen bedrijfskleding.

afspraak maken

Wij hebben graag persoonlijk contact met u, aandacht en advies op maat vinden wij belangrijk. Wij weten wie onze klanten zijn en kennen hun wensen.