WERKKLEDING

Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgeving. De juiste kleding beschermt tegen gevaren, bevordert het werkcomfort. Goede bedrijfskleding zorgt ervoor dat uw werknemers beter presteren en is het visitekaartje van uw bedrijf Bent u op zoek naar werkkleding ? Wij hebben kleding voor diverse sectoren, denken graag met u mee en voorzien u graag van goed advies.

REPRESENTATIEF EN GOED BESCHERMD MET WERKKLEDING VAN ANNO71

Veiligheid of uitstraling? Werkkleding heeft verschillende functies, en vaak betreft het een combinatie van verschillende factoren: bescherming, werkcomfort en een representatief voorkomen. Wij begrijpen de verschillende doelen en eisen die aan bedrijfskleding worden gesteld en vertalen dit naar een goed en passend voorstel zodat u en uw medewerkers er dagelijks goed op staan.

bedrijfskleding

KLEDINGMANAGEMENT SYSTEEM

Met een Kleding Management Systeem maak de registratie en uitgifte van werkkleding inzichtelijk en beheersbaar. Anno71 geeft je organisatie volledige controle over de uitgifte en distributie van werkkleding of bedrijfskleding. We stellen maten en budgetten in voor medewerkers, behandelen de aanvragen voor werkkleding en stuurt goedgekeurde bestellingen direct door naar uw medewerker. Met ons online kleding management systeem (KMS) is de registratie en distributie van werkkleding ondergebracht in één programma waar elke medewerker op kan inloggen. Zo is de uitgifte van werkkleding goed geregeld, en kunt u zich richten op uw onderneming.

afspraak maken

Wij hebben graag persoonlijk contact met u, aandacht en advies op maat vinden wij belangrijk. Wij weten wie onze klanten zijn en kennen hun wensen.